Save the date – Event VraagMijnBuddy app lancering

Op dinsdag 8 december wordt de app VraagMijnBuddy in Utrecht gelanceerd middels een inspirerend programma met sprekers en achtergrondinformatie. Iedere geïnteresseerde kan via een livestream de hele presentatie volgen. Zet de datum nu dus alvast in uw agenda. Speciaal tijdens deze dag zal de app middels een code gratis te downloaden zijn.

Lancering VraagMijnBuddy app voor de zorgsector
Met én van elkaar leren door betekenisvolle feedback te geven en te ontvangen. Op alle niveaus, binnen uw eigen organisatie én daarbuiten! Het was nog niet eerder zo relevant als nu om ervaringen te delen. Dat kan vanaf december met de app voor iedereen in de gezondheidszorg die beter wil worden. Van student tot arts, van verzorgende tot chirurg.

Relevantie en versnelling
De app voor betekenisvolle feedback zat al geruime tijd in de hoofden van Gerard Castermans en Ray Vondenhoff van ZorgSense. Tijdens de corona crisis werd de noodzaak en relevantie van ervaringen delen belangrijker dan ooit te voren. De heren besloten om die reden het ontwikkelingsproces van de app te versnellen.

Meld je alvast aan voor de livestream op 8 december (van 10.00-12.00 uur) via onderstaande button:

Aanmelden Livestream VMB

Delen mag

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via Email